OM OSS

Gjør Det Selv, Totenvika er en ideell forening som har til hensikt å styrke lokalsamfunnet.

Som en pådriver for frihandel og globalt miljøvern, vil vi også bistå andre som ønsker å følge vår filosofi for å gjøre sitt lokalområdet bedre.
Vi legger derfor ut alt av stiftelsesdokumenter, slik at det er enkelt for andre å gjøre det samme hos seg.
Vi vil også bidra ved å publisere alle ferdige løsninger, eller produktfiler vi lager. 

I dag finnes det ingen samlende side på verdensbasis, som legger til rette for at man kan være selvforsynt på alle områder i et lokalsamfunn.
Et stort ønske vi har, er å lage en bruksanvisning som alle i verden kan følge, slik at man får dekket alle sine behov uten å være avhengig av personer som misbruker samfunnsmakten de får. Ved å søke til det lokale og gjøre lokalsamfunnet sterkt, tar man makten bort fra de store aktørene som lett misbruker sin maktposisjon.

Et ledende mål er derfor å skape en felles database, hvor alle i hele verden kan delta for å komme med innspill og ideer som skaper et sterkere og bedre lokalsamfunn.

En felles database hvor man ser tidligere versjoner av produkter, maskiner og annet utstyr, og så dagens anbefaling for verkstedene.
En felles database hvor vi kan utveksle erfaringer, samt være et knutepunkt for å hjelpe hverandre med konkrete prosjekter på tvers av lokalområder og landegrenser.

Vi oppfordrer alle til å være med å starte, samt drive et GDS verksted i sitt lokalområde!

Kan du bidra med databaseløsninger, så ta kontakt!